Letölthető programfüzet:

programfuzet

Köszönet
„Elindul újra a mese!

Fényt porzik gyémánt szekere!
Minden csillag egy kereke!
Ezeregy angyal száll vele!
Jön, emberek, jön, jön az égből
Isten szekerén a mese!...”

Wass Albert szavaival szeretné a szentendrei TDM szervezet megköszönni azt a sok-sok segítséget és támogatást, amelyet az adventi elő- készületek során az elmúlt hetekben kaptunk. Mesében éreztük magunkat.

Külön köszönet illeti Kammer Gábort és családját a Fő téri karácsonyfa felajánlásáért, Piszkátor Ildikót a fa feldíszítésében nyújtott segítségéért, Papp Kornéliát és Kertész Józsefet a Fő téri betlehem felállításáért, Eckensberger Attilát, a Korona Vendéglő vezetőjét a forralt bor elkészítéséért, illetve a Bimbó, a Hold utcai, a Református és a Szent András Óvodákat a gyertyagyújtások előtti kis előadásokért.

Köszönjük a Gregorián Pincészetnek, a Kecze&Hady kézműves Pincének és a Borháló Szentendrének, hogy finom boraikkal hozzájárultak a gyertyagyújtások utáni ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Végül, de nem utolsósorban köszönet illeti meg a Szeresd Szentendrét Egyesület és a Szentendre Gyökerei Hagyományőrző Baráti Társaságot, a Ferenczy Múzeum és a VSZN Zrt. munkatársait, Gottlasz Zoltánt, valamint mindazokat, akik bármily módon segítették munkánkat!

Köszönjük!